• 197598
  • 197598 1
  • 197598 2
  • 197598 4
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Шпорет мини RGLUX RG2402 – бела

Волумен на релна: 35L
Рингли: 2
Функции на рингла: 3
Релна: Да
Функции на релна: 3
Моќност на рингли: 145-1000w/180-1500w
Греачи: 2
Скриен долен греач
Термостат: 250max
Тепсии: 1 четвртаста/ 1 округла
Нелизгачки ногарки
Боја: Бела

Клуб Цена
5849 ден. 6499 ден.

На залиха