• 186346
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Пумпа потопна за чиста вода 750W Inox

Моќност: 750 W
Максимална длабочина: 7 m
Max.протeк на вода: 13.000 l/h

Клуб Цена
5399 ден. 5999 ден.

Нема на залиха