• 195235

Пегла на пареа FUEGO FG-528

Моќност: 1200-1400W
Време загревање: 30-40сек
Резервоар за вода:350ml
Заштита од прегревање
Вертикална пареа

1649 ден.

Нема на залиха

SKU: 195235 Категорија: