• ad_5032

Пегла Adler AD-5032

Моќност: 3000 W
Функции:5
Капацитет на садот за вода: 350 мл
Променлива пареа до 45 g / min.350
Максимална пареа до 80 g / min.
Спреј функција 0,5g/shoot
Керамичка навлака на плоча
Систем за само чистење
Систем против создавање на каменец
Систем против капење
Автоматско исклучување

2299 ден.

Нема на залиха

SKU: 176875 Категорија: