• 186967
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Осцилациона прскалка AquaZoom L

Капацитет на работа: 28 m² – 350 m² (min-max)
Должина на прскање: 7-21 m
Ширина на прскање: 17 m
Производител: Gardena
Осцилационата прскалка AquaZoom L од Gardena е наменета за наводнување на тревни површино со вкупна големина од 350 m2. Таа има UV заштита и заштита од замрзнување при ниски температури. Опремена е спојка за поврзување на цревото, а под спојката има филтер за прочистување на водата кој штити од затнување.

Клуб Цена
2948 ден. 3275 ден.

На залиха

SKU: 186967 Категории: ,