• 174975
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Моторен тример АГ620

Моќ: 2.2 kW
Зафатнина: 45.6 cm3
Број на вртежи: 8500 r/min
Ширина на косење на ножот: 255 mm
Ширина на косење на трими главата: 440 mm
Тежина: 8.5 Kg
Производител: Agrina
Агрина моторен тример со моќност од 2,2 kW.

Клуб Цена
8811 ден. 9790 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 174975 Категории: ,