• 187529
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Маст керамичка CERAMIC GREASE 0.5/1 SW

Количина: 500 ml
База: Многу фини керамички честички
Боја: Бела
Мирис: Карактеристичен
Изглед: Пастен
Производител: Valvoline
Висококвалитетна керамичка маст без метал со која се третираат делови кои се подложни на тешки работни товари и/или изложени на високи температури. Се употребува кај АBS системите за кочење, ламбда сензори, делови на сопирачки, издувни делови, заштрафени делови изложени на високи температури, индустриски печки и др.

Клуб Цена
522 ден. 580 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 187529 Категории: ,