• 192566

Машина за перење коли 1600W MP-HPC005

Напон: 230V/50Hz
Моќност: 1600V
Дозволен притисок: 13,5 (135 bar)
Ослободен притисок: 9 Bar
Работен проток: 5,5l/min
Макс. брзина на проток; 6,8l/min
Макс. дозволен притисок на вода: 0,4 MPa

6490 ден.

На залиха

SKU: 192566 Категорија: