• 185481
  • D
24% попуст
Заштеди со Клуб цена

Машина за перење FAVORIT A-5101

Димензии: 84.50×59.70x51cm
Вртежи во минута (rpm): 1000
Капацитет: 5kg
Иноксен барабан: 42L
Програми: 15
Електронски програматор √
Енергетска класа: D
Еко систем за заштеда на енергија: √
Заштита против протекување: √
Заштита против пена: √
Систем за автоматски баланс: √
Детско заклучување: √
Отстранувачки горен капак: √
Потрошувачка на енергија: 147Kwh/год.
Потрошувачка на вода (л/год.): 240L/год.
Бучава при перење: 58dB
Бучава при центрифугирање: 76dB
Брза програма: 15мин. 30°C
Сензор за половично полнење: √
Одложен старт: √
Копче за дополнително плакнење: √

Клуб Цена
12990 ден. 17099 ден.

На залиха

SKU: 185481 Категории: ,