• 197138
  • 197138-1
  • 197138-2
  • 197138-3
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Кутија за торта со капак

Матријал: пластка
Продуктот е во повеќе бои.

Клуб Цена
629 ден. 699 ден.

На залиха