• 181105
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Компјутер за вода

Батерија: 9V
Притисок: 0.5 – 12 bar
Спојки: 26.5mm (3/4) 33.3 mm (G1)
Времетраење на наводнување: 1 sec – 99 min
Фреквенција на наводнување : 4/6/8/12/24/48/72 h
Производител: Gardena
Со Flex компјутерот за вода GARDENA, наводнувањето на вашата градина може да биде флексибилно и лесно автоматски контролирано . Компјутерот се напојува со батерија, се поврзува дирекно на чешмата и се избира посакуваната програма за наводнување. Едноставно читливиот LCD дисплеј ги прикажува сите поставки и параметри.

Клуб Цена
3861 ден. 4290 ден.

На залиха

SKU: 181105 Категории: ,