• 196289
  • 196289 1
28% попуст
Заштеди со Клуб цена

Канта за отпадоци за кујна Mystic

Димензии: 27,5x17x18cm
Матријал: пластика

Клуб Цена
209 ден. 289 ден.

На залиха