• 192019
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Хидрофор Агрина 1100W

Моќност: 1100 W
Максимална висина: 42 m
Максимална длабочина: 8 m
Капацитет на боца: 20 L
Притисок:1.50- 3 bar
Максимален проток: 3600 l/h
Тежина: 15 kg
Производител: Агрина
Системско решение за спроведување/извлекување на вода од бушотини, бунари или површински извори (акумулации) кон места каде што има потреба од појак притисок на извечениот флуид. Се користи во домот, градината, викендичката…

Клуб Цена
10881 ден. 12090 ден.

Само 1 останати во залиха