• 185044

Фурна SAMSUNG NV68A1140BS/O

Фурна за вградување
Еден вентилатор
Керамички емајл
Pop-up Dial with Touch
Енергетска класа:А
LED екран
Каталитичко чистење
Капацитет на фурната:68L
Лесно самочистење со Каталитичко чистење
Вистинско рамномерно и ефективно печење во рерна со True Convection
Часовник/тајмер
Сад и жица за печење
Заклучување за деца
Конвекција: 1800W
Телескопски водилки
Излезна моќност 2600-2800 W
Номинална вредност 230-240 V ~ 50 Hz
Температурен опсег 50~250 (Grill 1/2/3 level)
Тежина:31,4кг
Димензии:595 x 595 x 570 mm

20990 ден.

На залиха

SKU: 185044 Категорија: