• 181909
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Фуга MAKSIMA MENHETEN 2KG

FUGALIN е водоотпорна, паропропустлива, еластична, фунгицидно заштитена соединение за фугирање, кое совршено се прилепува на површината и е отпорно на гребнатини. Наменет е за фугирање на керамички и стаклени плочки, мозаици и камен во внатрешни и надворешни работи. Се користи и за ѕидни и за подни површини. Максималната ширина на спојницата не смее да надмине 10 mm. Поради своите исклучителни технички својства, FUGALIN е погоден за употреба во бањи, кујни, како и во ентериери кои имаат систем за подно греење. FUGALIN се произведува во различни нијанси, според тонската шема на MAXIMA соединенија за фугирање.

Клуб Цена
269 ден. 299 ден.

На залиха