• 195257
  • 195257 1
25% попуст
Заштеди со Клуб цена

Фрижидер DAEWOO FKM367FCN0RS

Инсталација: Самостоен
Тип на контрола: Замрзнувач доле
Ширина: 60cm
Висина: 201cm
Систем за ладење: High-Tech No Frost
Тип на контрола: Внатрешен дисплеј
Енергетска ефикасност: F
Осветлување на фрижидерот: LED осветлување
OptiCrisp зона: Да
Сад за мраз: Да
Капацитет за замрзнување: 8,00 kg/24h
Тип на одмрзнување: Автоматско
Број на врати: 2
Тип на контрола: Замрзнувач доле
Боја: Костенлива
Димензии на уредот (ШxДxВ): 595x650x2010mm
Нето волумен на фрижидерот: 230 l
Нето волумен на замрзнувачот: 101 l

Клуб Цена
25499 ден. 34099 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 195257 Категории: ,