• 172209

Фреза 1200W KW1200E

BLACK+DECKER
Влезна моќност:1200W
Број на вртежи:8000-28000rpm
Вертикално движење:55mm
Прифат на главата:6/6.35/8mm
Максимален дијаметар на глодање:30mm
Тежина:3.37Kg

6799 ден.

На залиха

SKU: 172209 Категорија: