• 9a952943-5080-4fe1-b957-a808ad7ac2fa

Фен за коса ROWENTA CV4721F0

CompactPro серија
Моќност:2200W
2 брзини
3 температури
Копче за ладен воздух
Дифузер
Концентратор

2499 ден.

Нема на залиха

SKU: 199910 Категорија: