• 196618
11% попуст
Заштеди со Клуб цена

Електрична косачка за трева AG 1500

Моќност на моторот: 1500 W
Број на вртежи: 3500 rpm
Напон: 230-240 V, 50 Hz- Монофазен
Ширина на косење: 36 cm
Висина на косење: 3 степени ( 20/35/50) mm
Капацитет на колектор: 40 l
Eлектрична косачка за трева со моќен 1500 W мотор и ширина на косење од 36 cm.

Клуб Цена
5599 ден. 6290 ден.

На залиха

SKU: 196618 Категории: ,