• 196700
  • 196700 1
  • 196700 2
  • 196700 3
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Цедалка за салата

Матријал: пластка
Волумен: 5000ml
Продуктот е во повеќе бои.

Клуб Цена
449 ден. 499 ден.

На залиха