• 189714
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Бургија SDS-Plus Standard D-00125

Дијаметар Ø: 8 mm
Вкупна должина: 110 mm
Работна должина: 50 mm
Производител: Makita
Бургија SDS-Plus Standard D-00125 8mm x110mm.

Клуб Цена
107 ден. 119 ден.

На залиха