• 190240
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Батериска ударна бормашина 20V 13MM

Напон: 20V
Вртежи: 0-450/min 0-1600/min
Контрола на затегање: 16+1+1mm
Макс. вртежен момент: 40Nm
Конектор: 1/2’’ метал

Клуб Цена
2177 ден. 2419 ден.

На залиха