• 174858
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Апарат за чистење со пареа GV KONE 17387

Испушта пареа под притосок од 4 бари на температура од 143°C
Двоен термостат
Бојлер од 2,3 kW
Потребно време за загревање: 10 min
Должина на кабел за напојување: 6 m
Контролна табла со лед светла.
Производител: Lavor

Апаратот за чистење со пареа GV KONE е моќен апарат кој ја чисти и стерилизира секоја површина со моќна пареа, без употреба на детергенти или други сретства за дезинфекција. Регулацијата на пареа овозможува да ја регулирате јачината со цел прилагодување на површината која сакате да ја исчистите. Одлична е за чистење на продавници, канцеларии и домаќинства. Овој апарат ги отстранува и најтврдокорните нечистотии вршејќи дезинфекција и елиминација на бактериите.Опремена е со галантерија на четки за најразлични површини.

Клуб Цена
17266 ден. 19185 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 174858 Категории: ,