• 192630
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

2T MIX UNIVERZAL 100 ml ADECO

API TC
ASTM TSC-3
ISO L-EGC
JASO FC
Производител: Adeco
Минерално моторно масло, наменето за подмачкување на двотактни мотори со воздушно ладење од 20ccm до 500ccm. Се користи за подмачкување на мотокултиватори,косилици за трева, моторни пили, мопеди, мотоцикли, агрегати и слични машини кои имат 2Т мотори. Се препорачува за подмачкување на моторот од производители како што се Husqvarna, Stihl, Tomos и слично.
Обезбедува континуирано работење на моторот без промена на свеќички, без прицврстување на клипни и издувни вентили; подолг век на траење на моторот и поголема економичност на горивото во најтешките услови; одлично подмачкување; одлично испирање на моторот.

Клуб Цена
62 ден. 69 ден.

На залиха

SKU: 192630 Категории: ,