Aлфи Техноцентар - 076 266 994 / 076 448 503   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Туш Кабина ICS 839

Туш Кабина ICS 839

Димензии: 120x85x194 cm

Матирано стакло – 4mm

Xром профил

Магнетни лајсни

Горни и долни двојни ролни

Акрилно корито

Сифон и брановидна врска

Лева / Десна