Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Thermo Vulkan S

Thermo Vulkan S

Димензии(ВxШxД): 808x650x545mm


Димензии на Ложиште (ВxШxД): 290x405x400mm


Јачина (Дрво / Јаглен): 19,7 kw / 24,8 kw


Топлотна моќ на Вода(Дрво / Јаглен): 14 kw / 14,6 kw


Топлотна моќ на Околина(Дрво / Јаглен): 5,7 kw / 10,2 kw


Волумен на Котел: 24 li


Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 86% / 85%


Издувен чад : Централно / Позадинско / Ø 150mm


Тип на Гориво: Дрво, Јаглен


Боиboi boi