Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Thermo Vulkan Plus

Thermo Vulkan Plus

Димензии(ВxШxД): 1171x650x556mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 280x425x425mm

Димензии на Рерна(ВxШxД): 270x350x470mm

Јачина (Дрво / Јаглен): 24 kw / 23 kw

Топлотна моќ на Вода(Дрво / Јаглен): 15 kw / 14 kw

Топлотна моќ на Околина(Дрво / Јаглен): 9 kw / 9 kw

Волумен на Котел: 18 li

Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 85% / 86%

Издувен чад : Централно / Позадинско / Ø 150mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои- boi boi