Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Thermo Vesta

Thermo Vesta

Димензии(ВxШxД): 890x455x440mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 400x213x343mm

Јачина (Дрво / Јаглен): 8 kw / 11 kw

Топлотна моќ на Вода(Дрво / Јаглен): 6,5 kw / 9 kw

Топлотна моќ на Околина(Дрво / Јаглен): 1,5 kw / 2 kw

Волумен на Котел: 4 li

Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 83% / 82%

Издувен чад : Централно / Позадинско / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен