Aлфи Техноцентар - 076 266 994 / 076 448 503   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Thermo Royal 720

Thermo Royal 720

Димензии(ВxШxД): 850x720x600mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 467x272x352mm

Димензии на Рерна(ВxШxД): 270x350x470mm

Јачина (Дрво / Јаглен): 11 kw / 14 kw

Топлотна моќ на Вода(Дрво / Јаглен): 6 kw / 6 kw

Топлотна моќ на Околина(Дрво / Јаглен): 5 kw / 8 kw

Волумен на Котел: 4 li

Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 86% / 86%

Издувен чад : Централно / Позадинско / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои – boi boi boi boi