Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Thermo Pellet 25/35

Thermo Pellet 25/35

Димензии (HxWxD mm) 1280 x 620 x 820

Моќност 25 kW / 35 kW

Моќност на електричниот дел 0,5 kW

Волумен на котел 70 L

Степен на искористеност (%) 90%

Пушењето на чадот е 80мм

Тип на гориво Пелети