Thermo Magnum

Димензии(ВxШxД): 865x1070x660mm


Димензии на Ложиште (ВxШxД): 280x230x370mm


Димензии на Рерна(ВxШxД): 270x350x470mm


Јачина (Дрво / Јаглен): 14 kw / 17 kw


Топлотна моќ на Вода(Дрво / Јаглен): 9 kw / 9 kw


Топлотна моќ на Околина(Дрво / Јаглен): 5kw / 8 kw


Волумен на Котел: 11 li


Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 89% / 85%


Издувен чад : Централно / Позадинско / Ø 150mm


Тип на Гориво: Дрво, Јаглен


 

Бои – boi boi boi boi boi