Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Thermo In

Thermo In

Димензии(ВxШxД): 984,5x650x530mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 310x415x400mm

Јачина (Дрво / Јаглен): 16 kw / 19 kw

Топлотна моќ на Вода(Дрво / Јаглен): 8 kw / 8 kw

Топлотна моќ на Околина(Дрво / Јаглен): 8 kw / 11 kw

Волумен на Котел: 23 li

Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 88% / 87%

Издувен чад : Централно / Ø 150mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен