ТЕНЏЕРЕ СО РАЧКА

Димензии: 0,3мм

Ø18cm


Индукциска плоча


Материјал: Алуминиум, Стакло

Побарај понуда
'

ТЕНЏЕРЕ СО РАЧКА


×