Aлфи Техноцентар - 076 266 994 / 076 448 503   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Сушара fabbygo Standard

Сушара fabbygo Standard

Електростатичка епоксија боја во прав

Пластични додатоци против лизгање

18 метри жица за закачување

Сертификат од меѓународната организацијаза ISO стандарди

Шифра: 173886


Цена: 549 ден

Клуб Цена: 494 ден