Super Thermo Magnum

Димензии(ВxШxД): 865x1070x660mm


Димензии на Ложиште (ВxШxД): 280x400x430mm


Димензии на Рерна(ВxШxД): 280x270x420mm


Јачина (Дрво / Јаглен): 21 kw / 21 kw


Топлотна моќ на Вода(Дрво / Јаглен): 13 kw / 11 kw


Топлотна моќ на Околина(Дрво / Јаглен): 8 kw / 10 kw


Волумен на Котел: 19 li


Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 86% / 89%


Издувен чад : Централно / Позадинско / Ø130 / Ø 150mm


Тип на Гориво: Дрво, Јаглен


Бои – boi boi boi boi boi

Побарај понуда
'

Super Thermo Magnum


×