Aлфи Техноцентар - 076 266 994 / 076 448 503   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Стол C-3030

Стол C-3030

Состав: Метал, Текстил, Пластика

Димензии : 60х163×80 cm

Шифра: 170495 (Зелена) / 170493 (Црвена) / 170494 (Сина)


Цена: 1.390 ден

Клуб Цена: 1.250 ден