Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Smederevac MBS 9 RS

Smederevac MBS 9 RS

Димензии(ВxШxД): 740x945x645mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 250x200x400mm

Димензии на Рерна(ВxШxД): 200x490x460mm

Јачина (Дрво ): 11 kw

Степен на искористенос (Дрво): 85%

Издувен чад : Лево/ Десно / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои – boi boi boi