Smederevac MBS 7 RS

Димензии(ВxШxД): 740x820x645mm


Димензии на Ложиште (ВxШxД): 250x200x400mm


Димензии на Рерна(ВxШxД): 200x430x460mm


Јачина (Дрво): 9,5 kw


Степен на искористенос (Дрво): 85%


Издувен чад : Лево / Десно / Ø 120mm


Тип на Гориво: Дрво, Јаглен


Бои – boi boi boi

Побарај понуда
'

Smederevac MBS 7 RS


×