Слушалки Со Микрофон

SPREAKSTREET


Црна, Војничка камуфлажа-зелена, Виолетова-бела боја


Микрофон со копче


Ротирачки слушалки 180°


Шифра: 85763 / 85764 / 85765

Побарај понуда
'

Слушалки Со Микрофон


×