Слушалки Со Микрофон

SPREAKDENIM


Обложена со материјал


Тексас-црна, Војничка камуфлажа-зелена боја


Микрофон со копче


Ротирачки слушалки 180°


Шифра: 85766 / 85767

Побарај понуда
'

Слушалки Со Микрофон


×