Слушалки

SPEAKFLAT


Магнет: Neodyme


Црна, Бела боја


Должина на кабел 1,2m


Приклучок 3,5mm


 

Отпорни на вода


Шифра: 85757 / 85758

Побарај понуда
'

Слушалки


×