Слушалки

EP210


Магнет: Neodyme


Црна, Бела, Црвена, Виолетова боја


Должина на кабел 1,2m


Приклучок 3.5mm


Шифра: 85752 / 85753 / 85754 / 85755

Побарај понуда
'

Слушалки


×