СЕТ SOFA (црна – бела)

2 фотељи; 1 двосед; 1 маса


Димензии на маса: 74x40x38cm


Материјал: Ратан, Стакло


Шифра: 161455

Побарај понуда
'

СЕТ SOFA (црна – бела)


×