СЕТ SOFA (кафена – бела)

2 фотељи; 1 двосед; 1 маса;


Димензии на маса: 74x40x38cm


Материјал: Ратан, стакло


Шифра: 161456

Побарај понуда
'

СЕТ SOFA (кафена – бела)


×