Aлфи Техноцентар - 076 266 994 / 076 448 503   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Royal 720

Royal 720

Димензии(ВxШxД): 850x720x600mm

Димензии на Ложиште (ВxШxД): 175x250x400mm

Димензии на Рерна(ВxШxД): 270x350x470mm

Јачина (Дрво / Јаглен): 8 kw / 7 kw

Степен на искористенос (Дрво / Јаглен): 73% / 71%

Издувен чад : Централно / Позадинско / Лево / Десно / Ø 120mm

Тип на Гориво: Дрво, Јаглен

Бои – boi boi boi boi