• 196658
  • 196658 1
  • 196658 2
  • 196658 3
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Зделичка 270ml

Матријал: пластка
Димензии: 43,0×32,0x18,5cm
Тежина: 3,270kg
Продуктот е во повеќе бои.

Клуб Цена
53 ден. 59 ден.

На залиха

SKU: 196658 Категории: ,