• 405

Замрзнувач Favorit F 265

Димензии В/Ш/Д: 144/54/60 cm
Енергетска класа: А+
Гас: Р600
Боја: бела
Изменлива врата
Регулирачки ногарки
Полица за мраз
Фиоки за брзо замрзнување
Потрошувачка на ел. енергија: 238 kWh / год
Ниво на бучност: 41 dB
Волумен: бруто 210 L / нето 182 L

16999 ден.

Нема на залиха

SKU: 180720 Категорија: