WHIRLPOOL TDLR 7221BS EU / N

Технологија на сензор за перење: 6-то сетило
Капацитет на перење: 7 kg
Брзина на центрифугирање: 1200 вртежи во минута
Димензии : 900x400x600 mm

26999 ден.

На залиха

SKU: 182774 Категорија: