• 172298

Вибрациска брусилка со електр. 150W

BLACK+DECKER
Влезна моќност:150W
Број на вртежи:0-14000 rpm
Димензии на плочата:91×189mm
Димензии на хартијата:92×230mm
Ексцентар:1mm
Тежина:1,27:Kg
Должина:330mm
Висина:150mm

2999 ден.

Нема на залиха

SKU: 172298 Категорија: