• 172221

Вибрациска брусилка со 10 харт. KA274EKA

BLACK+DECKER
KA300KAX-QS
Влезна моќност:135W
Број на вртежи:11000rpm
Димензии на плочата:91×189mm
Димензии на хартијата:92×230mm
Ексцентар:1mm

4690 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 172221 Категорија: